Planning Maaslandse Zoom

In Maaslandse Zoom, het nieuwbouwplan in Maasland, komen in totaal 109 woningen/appartementen. Wij onderzoeken momenteel de mogelijkheid om de woningen gefaseerd in verkoop te brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en nieuwbouwplanning van Maaslandse Zoom.

Verkoop in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van Maaslandse Zoom. Naar verwachting start de verkoop in het tweede kwartaal van 2024. Zodra de start verkoopdatum definitief is, informeren we je hierover op de pagina Nieuws én via de nieuwsbrief van Maaslandse Zoom.

N.B.: De woningtypes staan inmiddels online. Je kunt je nu aanmelden als belangstellende voor het woningtype (of meerdere) van je voorkeur. Doe dat snel. De inschrijfduur telt namelijk mee bij de toewijzing van de woningen, wanneer er meerdere kandidaten zijn voor hetzelfde bouwnummer.

Wat kun je nog verwachten?

  • Circa een maand voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties én definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
  • Uiterlijk op de datum van de start verkoop komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers. Denk hierbij aan de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
  • Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. De toewijzing van Maaslandse Zoom gebeurt op basis van inschrijving. Kijk voor meer informatie over het proces van verkoop en toewijzing op de pagina Woning kopen
  • Zodra de inschrijving is gesloten, kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen. Deze vind je hier op de pagina planning.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1,5 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij Nutsbedrijven.

Iets vragen? Neem contact op
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod