Planning Maaslandse Zoom

In Maaslandse Zoom, het nieuwbouwplan in Maasland, komen in totaal 108 grondgebonden woningen en appartementen. De grondgebonden woningen - 28 stuks in totaal - zijn als eerste in verkoop gegaan. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de verkoop- en nieuwbouwplanning van Maaslandse Zoom.

Grondgebonden woningen in verkoop

In mei 2024 is de verkoop van 28 woningen in Maaslandse Zoom gestart en diezelfde maand heeft de toewijzing van de woningen plaatsgevonden.

Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Zijn er na de toewijzing nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan gestart worden met de bouw van de woningen in Maaslandse Zoom. Naar verwachting zal de bouw starten in eerste kwartaal 2025. Als alles volgens planning verloopt, kunnen de 1e woningen ongeveer een jaar later (eerste kwartaal 2026) worden opgeleverd. Aan deze prognose kunnen geen rechten worden ontleend, omdat deze ook afhankelijk is van onvoorziene zaken als hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij Nutsbedrijven. De aannemer houdt je op de hoogte van de planning via de nieuwsbrief.

Iets vragen? Neem contact op
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod