Maaslandse Zoom, goed bereikbaar!

Maasland ligt tussen Rotterdam, Delft en Den Haag, en heeft een goede infrastructuur. Hier kun je rustig en natuurlijk wonen, terwijl je binnen 20 minuten in een van de grote steden bent. Met de auto of het openbaar vervoer. Hoewel in Maaslandse Zoom fietsen en wandelen wordt gestimuleerd is er een goede ontsluiting via de Hofsingel en de Doelstraat. Met de fiets ben je in vijf minuten in het dorp.

image alt

Bushalte op loopafstand

Reis je vooral met het openbaar vervoer? Dan is het goed om te weten dat er op enkele minuten loopafstand van Maaslandse Zoom een bushalte is. Hier stap je op buslijn 33 richting station Delft, via Den Hoorn, of de andere kant op naar metrostation Maassluis Centrum. Hier kun je metrolijn B pakken naar Rotterdam of Hoek van Holland.

image alt

Lekker wandelen en fietsen

Om de rust en ruimte in het nieuwe woongebied te behouden, wordt de impact van auto’s in de buurt zoveel mogelijk beperkt. De Maaslandse Zoom is goed met de auto bereikbaar, maar wordt vooral toegankelijk en interessant voor wandelaars. De paden en straatjes in het plan sluiten aan op de bestaande wandelpaden in de omgeving, zoals het Doelpad. Hierdoor komt er een recreatieve verbinding tussen het dorp en het buitengebied. Met de fiets rijd je via de Haardstede en de ’s-Herenstraat prachtig langs het water (De Nieuwe Waterweg) binnen vijf minuten naar het dorp.

image alt

Autoverkeer en parkeren

Maasland is met de auto goed te bereiken via de A20. Via deze snelweg rijd je in circa twintig minuten naar Hoek van Holland of Rotterdam. Ook de N468, de provinciale weg waar ook buslijn 33 rijdt, is een belangrijke route van en naar het dorp. De wijk Maaslandse Zoom wordt ontsloten vanaf de Hofsingel en de Doelstraat, maar krijgt geen doorgaande wegen. Door het hele gebied wordt een lus van eenrichtingsverkeer aangelegd. Ook parkeerplaatsen bevinden zich zoveel mogelijk uit het zicht. Zo komen er compacte parkeerkoffers aan de kopse kanten van de bouwblokken.

Wanneer start de verkoop? Bekijk de planning
Hoe wil je wonen in Maaslandse Zoom? Bekijk het aanbod