Goed voorzien in Maaslandse Zoom

Woon je in Maaslandse Zoom, dan heb je alles om de hoek. Van winkels tot sportclubs en van basisscholen tot de tandarts. De gezellige dorpskern biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt. En anders rijd je met de auto in circa 20 minuten naar Delft, Hoek van Holland of Rotterdam voor meer stedelijke voorzieningen.

image alt

Spelen en onderwijs

Ook kinderen kunnen lekker (in de openlucht) bewegen in Maaslandse Zoom. Zo komen er speelvoorzieningen voor kinderen van 2 tot 6 jaar, op een veilige centrale plek in het plan, met een natuurlijke uitstraling. Bij de BSO Sport en Spel van Partou, kan je kind zich na school lekker uitleven op de sportvelden van sportpark De Commandeur. In de directe omgeving vind je nog meer BSO’s, net als kinderdagverblijven, gastouderopvang en onderwijsvoorzieningen, waaronder 3 basisscholen, een VMBO en MBO van Lentiz.

image alt

Sporten naast de deur

Het nieuwbouwplan Maaslandse Zoom ligt bijna tegen het sportpark De Commandeur aan. Hier kun je voetballen bij MVV’27, korfballen bij ODO of tennissen bij De Commandeur of tennisvereniging Maasland. Verder vind je op dit complex ook Paardrijclub de Maasruiters en de Scouting Maasland. Maar als sportliefhebber heb je nog veel meer keuze in Maasland. Zo kun je terecht bij gym- en turnvereniging NTO Maasland of schietvereniging Maasland en ook op fietsafstand vind je een skatepark, sporthal De Hofstede en een sportschool. Bovendien realiseren we in de nieuwe woonwijk openlucht sportvoorzieningen om zelf sportactiviteiten te ondernemen of organiseren.

image alt

Winkels, horeca en meer

In het dorpshart van Maasland vind je verschillende winkels voor de belangrijkste boodschappen, zoals een Albert Heijn, een bakkerij, Kruidvat en een postkantoor. Ook zijn er diverse café/restaurants om lekker een biertje te drinken of een hapje te eten, zoals ’t Wapen van Maeslant, MiddenInn Maasland en een fastfood-corner. Verder kun je in het dorp terecht bij een huisartsenpraktijk, een tandartsenpraktijk en de kapper en zijn er in het dorp onder andere verschillende kerken en een museum te vinden.

Wat gebeurt er de komende tijd? Planning Maaslandse Zoom
Welke woning is jouw favoriet? Bekijk de koopwoningen