Woningen in Maaslandse Zoom toegewezen

29 mei '24

De woningen van Maaslandse Zoom zijn toegewezen. We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen! Hoe doorloop jij straks het aankoopproces? Zet je meteen digitaal je handtekening? Of wil je liever eerst een verkoopgesprek met de makelaar? De keuze is aan jou. Het is overigens nog mogelijk om je aan te melden als reserve-kandidaat op een bouwnummer.

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. De makelaar neemt sowieso contact met je op.

Digitaal tekenen

Geen woning?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, zijn per e-mail geïnformeerd dat ze reserve-kandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt wordt de reserve-kandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over jouw plek op de reservelijst. Zijn er geen bouwnummers meer beschikbaar? Je kunt je wel aanmelden als reserve-kandidaat via de pagina 'woningen'.

Naar de woningen
Heb je een vraag? Neem contact op
Meer weten? Lees het laatste nieuws