Verkoopevenement Maaslandse Zoom op dinsdag 21 mei

30 april '24

Kom langs op het verkoopevenement van Maaslandse Zoom op dinsdag 21 mei aanstaande. Tijdens dit evenement is er een verkoopbrochure beschikbaar en komt u alles te weten over de 28 grondgebonden woningen die in verkoop gaan. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan het team van Maaslandse Zoom. De informatieavond vindt plaats bij Trefpunt Maasland aan Kerkplein 11 in Maasland. Je bent van harte welkom vanaf 17.00 uur en het eindigt omstreeks 19.00 uur.

21 mei 2024

Informatieavond Maaslandse Zoom

In Trefpunt Maasland (17.00 uur - 19.00 uur). Adres: Kerkplein 11, 3155 AM Maasland.

Parkeren

Kom je uit Maasland? Dan verzoeken wij je om op de fiets of lopend naar het evenement te reizen. Dit in verband met de beperkte parkeergelegenheid voor de deur. Indien je wel met de auto komt, is er voldoende parkeergelegenheid bij voetbalvereniging MVV '27 (Doelpad 2, 3155 AE Maasland). Dit is circa 7 minuten lopen van en naar de locatie.

image alt

Aanmelden

Het wordt zeer gewaardeerd als je van tevoren aangeeft dat je van plan bent om het verkoopevenement te bezoeken, zodat team Maaslandse Zoom weet hoeveel brochures er klaar moeten liggen.

Aanmelden

Start online verkoop op 16 mei

Op het verkoopevenement krijg je antwoord op al jouw vragen. De online verkoop is dan overigens al van start gegaan, namelijk op donderdag 16 mei vanaf 15.00 uur. De inschrijfperiode sluit op maandag 27 mei 15.00 uur, dus je hebt ook na het verkoopevenement nog ruim de tijd om de juiste beslissing te maken.

Meer verkoopinformatie
  Lees meer nieuws
  Bekijk de woningen