Nieuwbouwproject Maaslandse Zoom wordt zichtbaar

14 augustus '23

Op donderdag 10 augustus onthulde wethouder Wendy Renzen - van Leeuwen van gemeente Midden-Delfland samen met ontwikkelingsmanager Mirjam Nielsen van BPD het bouwbord van nieuwbouwproject Maaslandse Zoom aan de Hofsingel in Maasland. De realisatie van de Maaslandse Zoom komt steeds dichterbij.

Gevarieerd aanbod

Het nieuwbouwproject Maaslandse Zoom bestaat uit circa 109 woningen verdeeld over diverse woningtypes. Er worden appartementen, gezinswoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen in verschillende afmetingen gebouwd. Een deel van de appartementen vallen onder de sociale huur.
image alt

Het karakter van Maasland

Maaslandse Zoom wordt een wijk met een grote variatie aan energiezuinige nieuwbouwwoningen in een gebied waar het groene, historische karakter belangrijk is. Mensen wonen hier straks in rust, met respect voor de natuur en omgeving. Er is veel aandacht besteed aan de openbare ruimte met onder andere een groen open middengebied waardoor het mooie landschap rondom het dorp zichtbaar blijft. Maaslandse Zoom is een samenwerking tussen BPD Gebiedsontwikkeling en Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling. Naar verwachting start de verkoop van de woningen begin 2024.

  Lees meer nieuws
  De visie op Maaslandse Zoom