Maak kennis met de makelaar

5 maart '24

Binnenkort start de verkoop van de grondgebonden woningen in Maaslandse Zoom. Als je straks een optie krijgt op een woning dan kies je zelf hoe je jouw aankoopproces vervolgt: volledig online, bij de makelaar op kantoor of een combinatie hiervan. Graag stellen we de makelaar alvast aan je voor!

image alt

Olsthoorn Makelaars

Na de toewijzing krijg je via e-mail een bericht of een woning al dan niet aan jou is toegewezen. Heb je een woning toegewezen gekregen, dan heb je een optie op die woning. Voor de woningen in Maaslandse Zoom staan de medewerkers van Olsthoorn Makelaars voor je klaar. Ze gaan graag voor je aan de slag om jou te helpen en te ontzorgen bij het aankoopproces.

Olsthoorn Makelaars
Patijnenburg 16                        
2671 JD Naaldwijk                   
[email protected]         
T 0174 70 60 20   

De toewijzingsprocedure

Als de verkoop start heb je een bepaalde periode om jouw 5 voorkeuren door te geven via jouw persoonlijke account. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Meer informatie over hoe de toewijzing verloopt, kun je lezen op de pagina 'Woning kopen' of de pagina 'Toewijzing'.

Toewijzingsprocedure
Welke woning is jouw favoriet? Bekijk het woningaanbod
Ontdek meer Alles over de toewijzing