Geslaagde informatiebijeenkomst ontwerpbestemmingsplan

20 april '23

Omwonenden, belanghebbenden en belangstellenden van het nieuwbouwproject Maaslandse Zoom konden woensdag 19 april meer te weten komen over het ontwerpbestemmingsplan. De informatiebijeenkomst in Trefpunt werd georganiseerd door de gemeente Midden-Delfland.

image alt

Positieve reacties

Momenteel ligt het ontwerpbestemmingsplan nog ter inzage bij de gemeente, maar tijdens de informatiebijeenkomst waren de reacties op de conceptontwerpen in ieder geval zeer positief. Een opsteker voor het ontwerpteam, dat de komende maanden verder gaat met de uitwerking van de grondgebonden woningen en appartementen. In totaal moeten er 109 woningen verrijzen in het gebied dat grenst aan de Hofsingel.

Het plan

De verkoop start naar verwachting in het najaar van 2023. Maaslandse Zoom wordt een wijk met een rijke variatie aan energiezuinige nieuwbouwwoningen in een gebied waar het groen-historische karakter van grote waarde is. Meer over de gedachtegang achter de wijk lees je op de pagina visie. De komende maanden maken we steeds meer bekend over het plan, waaronder de woningtypes en een prijsindicatie.

Meer over de planning
  Lees meer nieuws
  De visie op Maaslandse Zoom