Dit zijn de woningtypes van Maaslandse Zoom

16 februari '24

Maak kennis met de woningtypes van Maaslandse Zoom. De vier woningtypes staan nu online mét schetsbeeld, kenmerken en concept plattegronden. Het is nu mogelijk om je aan te melden als belangstellende voor jouw favoriete woningtype.

image alt

In totaal 28 bouwnummers

We zijn druk bezig met de voorbereidingen van Maaslandse Zoom, maar wilden je niet langer in spanning houden over de woningtypes. Op de pagina 'woningen' kun je de voorbeeld schetsimpressies, kenmerken van de woningtypen en concept plattegronden alvast bekijken. Binnenkort delen wij de vanaf-prijzen met je. De verkoop start naar verwachting in het tweede kwartaal van dit jaar.

Bekijk de woningtypes

Interesse?

Spreken deze woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van Maaslandse Zoom? Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor projectfase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en plattegronden. Uiteraard hoor je dan ook wanneer de verkoop start. 

Een woning kopen. Zo werkt het!

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een woning in dit project in zijn werk gaat? En ben je benieuwd naar hoe de toewijzing verloopt? Lees dan gauw verder op de pagina 'woning kopen'. Hier kun je alle stappen van het proces lezen. Tip: bekijk ook de videoserie over het kopen van een nieuwbouwwoning. Dan ben je helemaal voorbereid!

Meer over het kopen van een woning
Welk woningtype spreekt je aan? Bekijk het woningaanbod
Wat kun je nog verwachten? Bekijk de planning